Juliette van Lawick zwangerschapsreportage
Juliette van Lawick zwangerschapsreportage -1

DE ZWANGERSCHAP

een prachtige periode om te laten vereeuwigen!

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

De zwangerschap is een prachtige tijd om vast te laten leggen. Ondanks dat niet iedereen zwangere vrouw zich zo voelt, bezitten zij allen die prachtige glow. Je kunt je vaak vooraf geen voorstelling maken hoe groot die buik zal worden, wanneer hij weg is vergeet je dat ook alweer zo snel. Daarom is het de uitgelezen kans om dit mooi op beeld te hebben.

Dat kan op verschillende manieren gedaan worden. Het is mogelijk om gewoon thuis in je eigen omgeving een ontspannen lifestyle shoot te doen, gewoon in jullie woonkamer of zelfs op bed! Maar ook bied ik de mogelijkheid om het buiten of op locatie te doen!

Juliette van Lawick zwangerschapsreportage
zwangerschapsstoot lifestyle thuis
DE LIEFDE DIEP VAN BINNEN
Het draait zowel bij een zwangerschapsshoot niet alleen maar om je prachtige buik, maar vooral om het vastleggen van liefde! De liefde voor jullie kindje(s) als wel de liefde voor elkaar.
Laat je op je mooist vastleggen, ontspannen en natuurlijk!
samen werken wij naar een

PRACHTIGE REPORTAGE

  • /01
    BOEKEN
  • /02
    CREËREN
  • /03
    OUTFIT
Juliette van Lawick zwanger fotografie

Het liefst boek je de shoot zo vroeg mogelijk in de zwangerschap.

Er is geen exacte week waarin de shoot moet plaatsvinden. Maar het mooiste is natuurlijk een flinke buik. Ergens in het 3e trimester, als jij je nog fit voelt.

zwangerschap reportage lifestyle warme knusse stijl

Ik heb zo mijn eigen stijl, maar ook wil ik graag meedenken met wat jullie willen.

Samen kunnen wij kijken naar de wensen, locatie en ook welke sfeer we vast willen leggen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vooraf overleg ik vaak, zodat je weet wat je aan zou kunnen trekken. Of eventueel gebruik wilt maken van mijn Client Closet.

Het belangrijkste is dat je je mooi voelt in wat je draagt!

Volg mij op

INSTAGRAM

Total: